Український Херсон

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
"День гніву" у Херсоні. Уроки для опозиції.
Сьогодні об 11 годині біля кінотеатру «Україна» представники херсонських політичних організацій «Фронт Змін» та «Свобода» в межах Всеукраїнської акції «День народного гніву» провели акцію в Херсоні. На заході налічувалося біля 50 чоловік. Організатори роздавали листівки та спілкувалися з херсонцями. Поставити палатки з політичною символікою організаторам акції не вдалося – працівники міліції Херсона заборонили проводити акцію, бо організатори на проведення заходу не мали спеціального дозволу. Тож, заявлений «День гніву» пройшов в рамках спілкування виборця і депутатів. У ході спілкування людей хвилювали найбільше питання щодо економічного становища кожної сім’ї та відсутність проведення реформ в країні.
 
Досі лишається незрозумілим: чому акцію не підтримали місцеві осередки "Батьківщини", "Нашої України", "За Україну" та інших опозиційних партій? Чи вони збираються гніватись в альтернативний час та в інших місцях?
 
Сьогодні ж у Києві сталась ще одна подія. Міліція затримала лідера громадянського руху "Спільна Справа", організатора акції "День гніву" Олександра Данилюка. Працівники міліції повели Данилюка до автозака, що припаркований біля Верховної Ради, повідомляє прес-служба "Спільної справи". За попередніми даними, його обвинувачують у продовженні акції протесту, яка заборонена судом. У повідомленні зазначається, що після того як міліція перешкодила встановленню наметового містечка у Маріїнському парку, учасники "Дня гніву" прийняли рішення ночувати на площі перед Маріїнським палацом просто неба, щоб продовжити акцію в неділю об 11.00. 
 
Чи винесуть херсонські опозиціонери уроки з сьогоднішньої акції? Чи вони й далі будуть мітингувати маленькими купками, щоб їх (мітингарів) легше було розігнати? 
 
 

Головне меню

Любешів

Пошук

Ціни на паливо

Зв'язок з сервером відсутній...

Друзі сайту


Банер
Банер

 

 


Опитування

Затримання студентів за розклеювання листівок- це: